A fresh vision
for living spaces

Project Name: Residene at Manoj VIhar, Indrapuram
Completion Time: Three Months

The residence is located in Manoj Vihar society, Indrapuram. It is an Army welfare society existing since 2000. The requirement of the client was to have a modern, minimalistic design which goes complementing with the tye of buiding. The project also involved redesigning and incresing the kitchen space, oncorporating the small balcony in the interior spaces and maximising the daylighting inside the bedrooms and buiding in clever systems to maximise storage. The main focal point of the residence is the aum element in the center illuminated with radiating light. Pastel colors with subtle lines were designed to make harmony in the elements.

 

Let’s sit down
and talk about
your vision


Contact with us